Kulobroková kozlice HAENEL Jaeger 8.10 | FOTOPASTI.cz

Kulobroková kozlice HAENEL Jaeger 8.10

Kód produktu: HN30
Je nám to líto, ale prodej skončil.
  • dvouspoušť bez napínáčku
  • hmotnost pouze 2,6 kg
  • elegantní bavorská pažba z kvalitního ořechového dřeva

Kulobroková kozlice HAENEL Jaeger 8.10 dvouspoušť bez napínáčku, celkovou váhu jen 2,6 kg, délku 1030 mm. Broková hlaveň je zahrdlená pevným ½ choke. Zbraň je dostupná v ráži 12x76 v kombinaci s kulovým kalibrem 8x57JRS a 9,3x74R, 30R Blaser, 7x65R. Stále rostoucí poptávka po kvalitních vícehlavňových zbraních střední třídy dala vzniknout modelové řadě zbraní, kam patří kulová kozlice Haenel Jaeger 8.11 a kulobroková kozlice Haenel Jaeger 8.10. Oba modely jsou vyrobeny moderními technologiemi a vyznačují se především konstrukční příbuzností s tradičními a osvědčenými výrobky Merkel SL a B3. Zbraně využívají osvědčenou koncepci volného hlavňového svazku "FREE FLOATING". Hlavně jsou tak na sobě nezávislé a umožňují odpovídající nastavení na požadovaný soustŕel v rámci možného konstrukčního rozsahu. Ani větší počet výstřelů potom výrazně neovlivňuje přesnost střelby, jako je tomu u pevně spojených hlavňových svazků. Hlavně jsou vybaveny integrovanou lištou pro připevnění montáže.

Zbraně mají štíhlý a kompaktní design. Pažba netradičního bavorského vzhledu s lícnicí je vyrobena z kvalitního ořechového dřeva s elegantním laserem vypalovanou rybinou. Pažba je zakončena gumovou patkou. Díky baskule z lehkých slitin bylo dosaženo velmi nízké celkové váhy.

Délka hlavně: 600 mm
Celková délka: 1030 mm
Hmotnost: 2,6 kg
Kulový kalibr: 8x57IRS, 9,3x74R, 30R Blaser, 7x65R
Brokový kalibr: 12/76 a 1/2 choke

Recenze produktu Kulobroková kozlice HAENEL Jaeger 8.10

Robo
vrelo odporúčam, tá hmotnosť zbrane je bezkonkurenčná , skvele sedí v pleci , veľmi presný sústrel
Laci
Výborná kombinovaná zbraň, ľahučká, presná, sústrel je vynikajúci, sedí krásne v pleci, streľba je veľmi pohodlná, celkový dojem je skvelý.
Stránky, na které se chystáte vstoupit jsou určeny pro odbornou veřejnost v oblasti zbraní a střeliva. Vstupem na ně prohlašujete, že jste držitelem zbrojního průkazu nebo zbrojní licence.

Hore