Dalekohled Delta Optical Forest II 8x42 | FOTOPASTI.cz
Top kvalita

Dalekohled Delta Optical Forest II 8x42

Kód produktu: DO-1304
Záruční doba: 5 let
Dostupnost: Dostupný
3 820 Kč s DPH
  • Odolná konstrukce s pogumováním
  • Kvalitní optika s vysokým kontrastem
  • Optika je plněná dusíkem
  • Dalekohled má řadu ocenění kvality

Dalekohled Delta Optical Forest II 8x42 je velmi oblíbený dalekohled hlavně u myslivců a turistů. Má větší zvětšení jako model 8x42 a je proto vhodnější na pozorování vzdálených objektů. Navzdory 10-násobnému zvětšení nabízí uživateli stále široké zorné pole až 8,4 stupňů, bez optických vad jako je například chromatická aberace. Věrné barvy a jasný obraz dalekohledu jsou díky hranolem z vysoce kvalitních skleněných a antireflexních nátěrů BaK4, které pokrývají všechny optické prvky dalekohledu. Plnění dusíkem působí proti orosení optiky zevnitř. Navíc je to vodotěsný dalekohled, takže jej můžete dokonce použít i v dešti. Při procházkách nebo cestování s batohem je důležitý každý gram zavazadel, a proto je série Forest II navržena tak, aby optimálně kombinovala skvělé optické vlastnosti dalekohledu s malými rozměry. V kombinaci s moderním vzhledem bude série Forest II jistě rozpoznána mezi všemi pozorovateli, kteří oceňují pohodlí při používání.

To vše v kombinaci s nízkou cenou potvrzuje přesvědčení, že jde o jeden z nejlepších dalekohledů určených především na turistiku, myslivost a dlouhé procházky přírodou. Každý, kdo tráví svůj volný čas v přírodě, by měl mít takový dalekohled! Nepopiratelným potvrzením kvality série dalekohledu Forest II je ocenění "Sowa z Rogowo", které bylo uděleno modelu 8x42 v soutěži o nejlepší výrobek prezentován na Mezinárodním lesnickém veletrhu v Rogowo. Stejně jako v celé sérii Delta Optical Forest II, optický systém dalekohledů skládá z 8 prvků uspořádaných v 6 skupinách a v konstrukci je použito vysoce kvalitní skleněné hranoly BaK4, které jsou potaženy fázovými a stříbrnými nátěry, což zajišťuje extrémně ostrý a jasný obraz. Spolu s hranoly mají všechny čočky v modelech Forest II vysoce kvalitní vrstvy proti nežádoucím odrazům. Díky nim je dalekohled charakterizován vysokým přenosem světla a neutrálního zabarvení obrazu.

Gumové očnice se dají nastavit, což umožňuje pohodlné použití brýlí podle individuálních potřeb pozorovatele. Dalekohledy Forest II dokáží vydržet i ty nejtěžší povětrnostní podmínky. Jejich utěsněné pouzdro umožňuje volné použití ve vlhkém prostředí a dokonce i v dešti. Dalekohledy Forest II dokáží vydržet ponoření do vody po dobu 5 minut až do hloubky 1 metr, a vyplnění struktury dusíkem zabraňuje zamlžování čoček.

Technické parametry:

Zvětšení: 8x
Průměr objektivu: 42 mm
Dioptrická korekce: + / - 5
Plnění dusíkem: Ano
Zorné pole: 149 m / 1000m
Hmotnost: 710g
Faktor soumraku: 18,3
Rozměry: 147x127x56mm
Minimální zaostřovací vzdálenost: 2m

Obsah balení:

1x Dalekohled Delta Forest II 8x42
1x Čistící hadřík na optiku
1x Popruh
1x Přenosná kapsička
1x Návod a záruční list
2x Kryt na okuláry

Recenze produktu Dalekohled Delta Optical Forest II 8x42

Marek
Pri kúpe som netušil čo vlastne kupujem, po odskúšaní môžem povedať top spokojnosť.
Sebo
malý,lahký,super vidiet prosto TOPKA

Hore