Opakovací kulovnice HAENEL Jaeger 10 CAMOUFLAGE oranžová | FOTOPASTI.cz
Opakovací kulovnice HAENEL Jaeger 10 CAMOUFLAGE oranžová Opakovací kulovnice HAENEL Jaeger 10 CAMOUFLAGE oranžová 1 Opakovací kulovnice HAENEL Jaeger 10 CAMOUFLAGE oranžová 2
Sleva 25%

Opakovací kulovnice HAENEL Jaeger 10 CAMOUFLAGE oranžová

Kód produktu: HN03
Je nám to líto, ale prodej skončil.
  • výborně viditelná signální oranžová kamufláž
  • bezpečné uzamykání 6 ozuby
  • chod závěru s rotací pouhých 60 stupňů - rychlé přebití
  • světlovodné mířidla

Opakovací kulovnice Haenel Jaeger 10 CAMOUFLAGE oranžová je výborná do pohonu. Díky svému provedení v oranžové kamufláži je výborně viditelná pro ostatní myslivce. Výrobce zapracoval zejména na praktických detailech, nutné je tedy ocenit především bezpečné uzamykání šesti ozuby, hladký a přesný chod závěru s rotací pouze 60 stupňů. Přebití je tak při této konstrukci velmi rychlé. Standardem jsou nastavitelné mířidla se světlovodnými vlákny a spoušť s napínáčkem. Pažba je ukončena gumovou patkou a neobyčejně dobře sedí. Zbraně jsou vybaveny vyjímatelným zásobníkem s kapacitou 3+1.

Délka hlavně: 560
Průměr hlavně: standard / Ø17
Celková délka: 1150 mm
Hmotnost: 3,0 kg
Kalibr: .300Win. Mag.
Kapacita zásobníku: 3+1
Mířidla: Klasické

Recenze produktu Opakovací kulovnice HAENEL Jaeger 10 CAMOUFLAGE oranžová

Juraj
môj špeciál na spoločné poľovačkya , skvele vypracovaná skvele sedí či v pleci alebo v ruke , nekope , skvelé pažbenie vrelo odporúčam
Janko
Výborná puška, prednostne urobená pre psovodov, honcov, ľahká, presná a spoľahlivá, som veľmi spokojný, mám ju v kal. 30-06 Spr.
Stránky, na které se chystáte vstoupit jsou určeny pro odbornou veřejnost v oblasti zbraní a střeliva. Vstupem na ně prohlašujete, že jste držitelem zbrojního průkazu nebo zbrojní licence.

Hore