Pistole TAURUS 917, Tenifer úprava cal. 9mm | FOTOPASTI.cz

Pistole TAURUS 917, Tenifer úprava cal. 9mm

Kategorie: Zbraně TAURUS
Kód produktu: TAU191935
Záruční doba: 2 roky
Dostupnost: Dostupný
18 148 Kč s DPH

Pistole z řady 900 navazují na rád 24/7 OSS. Byly Navrženo pro americké ozbrojené složka. Pistole jsou vyráběny s polymerovým těla a závěry buď z uhlíkové Cerney oceli nebo z nerezavějící oceli s matným povrchem. Vyrábějí se také kompaktní velikosti. Na přání mnohých zákazníkovu bolí vybavené pistole z řady 900 vnějším kohoutem. Pistole PT809E pracuje na principu uzamčením závěru s krátkým špatným pohybem hlavně. Spouštěcí a bicí ústrojí pracuje v režimu SA / DA avšak s velmi krátkým resetem SPUS Nebo s možností proláklý spusťte DA. Tento systém nazývá firma Taurus Strike Two. Navýší Spustová a bicí mechanismus vychází z částečná hybridního mechanismu firmy Taurus. Lze tedy Kohout vypustit a stisknutím spusťte opata systém částečná předepnout pro pripad lehčího proláklý SPUS v režimu DA. Mířidla SÚ pevné. Pistole Taurus 917 je vybavena pádovou pojistkou a manuální oboustranný pojistkou. Ta Služte při pohybech Nadole zároveň Jak vypouštěcí páka Kohut. Vypouštěcí páka závěru je také oboustranná. Vytahovací pistole Taurus 917 je doplněna o výstražník nabité zbraně nábojem v komoře s červeným Bodem.

Pistole Taurus 917 - pojistka

Tato zbraň, Taurus 917, má oboustranný mechanický pojistky, která při pohybech směrem Nadole, zároveň plní funkcím bezpečného vypouštění Kohut.

Technické parametry:

Kalibr: 9mm Luger

Kapacita zásobníku: 17 + 1

Systém: SA / DA

Délka hlavně: 102 mm

Hmotnost vč. zásobníku: 1000 g

Ostatní: povrchová úprava: černění

Recenze produktu Pistole TAURUS 917, Tenifer úprava cal. 9mm

Stránky, na které se chystáte vstoupit jsou určeny pro odbornou veřejnost v oblasti zbraní a střeliva. Vstupem na ně prohlašujete, že jste držitelem zbrojního průkazu nebo zbrojní licence.

Hore