Posedový vak celotelový | FOTOPASTI.cz
Posedový vak celotelový Posedový vak celotelový 1 Posedový vak celotelový 2
Sleva 20%
ZIMNÍ VÝPRODEJ
do
:
dní
:
hod.
:
min.
 
sek.
-20%
Do mrazů
Top kvalita

Posedový vak celotelový

Kód produktu: PO7999
Záruční doba: 2 roky
Dostupnost: Dostupný
6 631 Kč s DPH 8 289 Kč

Celotělový posedové vak Igor má uvnitř dvě kapsy na odkládání věcí, další kapsa na doklady se zipem. Vak je prostorný i pro "zdatnější" a vysokých myslivce, zvládnete mrazy do - 20 pouze v termoprádlo. Celková délka je 224 cm a šířka 85 cm, hmotnost vaku je 3,9kg. Vnitřní obvod je až 165 cm. Jedinečné kapsa na levé straně vaku na náboje, 2x koule a 3x brok. Vnitřek podšité fleecem a v horní části vaku hladkou podšívkou pro snadný pohyb. Ihned teplo na dotek, izolační výplň je 3 násobné duté vlákno, tlustší než v zimních bundách, podobné jako v profesionálních spacácích. Povrch je z broušeného, pevného a voděodpudivého materiálu. Návlek na ruce je dostatečně velký, přičemž můžete pohodlně vytáhnout ruce. Perfektní kapuce na hlavu se stahováním. Dlouhý 150 cm pevný zip, u krku překrytý aby Vás neškrábal. Ruce se schovávají do odepínatelného malého vaku před přední zip, vnitřek malého vaku na ruce vyteplené fleecem, ruce mohou být spolu. Do vaku můžete jít obutý, i vyzutí. 

NOVINKA !! Climashield XP / APEX OBSAŽENÉ V posedové VAKU IGOR!

Výjimečný posedové vak je vyroben z pobroušená, lehkého ale pevného materiálu ve složení 63% polyester, 37% bavlna. Zateplený je speciální tepelnou výplní Climaschield 200. V dolní části - od pasu dolů je ještě zateplený fleecem, v horní části je dále zateplený prošívanou podšívkou s thermovložkou 150. Posedové vak má 2 vnitřní zipové kapsy. V předu se zapíná zipem, který je překryt légou, která se zapíná na knoflíky. Součástí posedové vaku je zateplený rukávník podšitý fleecem. Pokud chceme v posedové vaku projít pár kroků, dá se z něj vystoupit, a dolní část zapneme speciálními poutky na záda. Vpředu zapneme posedové vak na knoflíky. Takto nám poslouží posedové vak jako velmi teplý dlouhý kabát.

Climashield XP / APEX

Je to nejefektivnější tepelně izolační materiál na trhu. Je to absolutní světová špička v izolaci. Velmi odolný, lehký, vysoce trvanlivý, pružný a rychleschnoucí. V porovnání s jakýmkoli konkurentem zachovává nejdéle "loft" a to i po opakovaném stlačování, praní a sušení.

Je to robustní trojrozměrná 3D štruktúra- stejná, jako u peria- je tvořena tepelné spojenými překříženými vlákny s dutinou trojúhelníkového průřezu. Izolačními vlastnostmi se nejvíce ze všech syntetických izolaci přibližuje peří.

Recenze produktu Posedový vak celotelový

Anonym
super vec na posed
Anonym

Hore