Puškohled ATN X-Sight 4K BuckHunter 5-20x

Kategorie: Puškohledy
Kód produktu: DGWSXS5204KB
Je nám to líto, ale prodej skončil.
  • Nový revoluční senzor ATN Obsidian IV Dual Core
  • Široké barevné spektrum
  • Plynulý digitální zoom
  • Kvalitní HD displej
  • Rychlý AMR procesor pro zpracování všech údajů
  • Funkce WiFi zobrazuje reálné dění, které vidí střelec
  • Nahrávání videa 1080p s frekvencí 120 fps

Nový revoluční senzor Ultra HD Day Sensor nabízí propracovaný a krystalicky čistý obraz během celého dne. Pryč se zrnitou černobílými obrazy! X-Sight 4K Buck Hunter 5-20x posouvá digitální obraz na zcela novou úroveň. Křišťálově čistý obraz a široké barevné spektrum budou nezapomenutelné při každém sledování. Nechte se vtáhnout do světa pokročilé technologie a naplno využijte své schopnosti a instinkt. Sada senzorů a pokročilé zpracování výkonu nabízejí zcela nový a nezapomenutelný střelecký zážitek. Vůbec poprvé je denní puškohled k dispozici v 4K kvalitě. Puškohled ATN má zabudovanou technologii Wi-Fi a Buletooth. Díky těmto funkcím a skvělou aplikaci ATN Obsidian pro Android, a iOS můžete sledovat online přenos v reálném čase. Digitální denní puškohled ATN X-Sight 4K disponuje vlastní pamětí až do velikosti 4GB, kterou je možné rozšířit paměťovou kartou až do velikosti 256GB. Puškohled s ATN X-Sight 4K BuckHunter je vůbec prvním denním digitálním puškohledem s HD micro - displejem ve své třídě.

Funkce GPS vám poskytne údaje o zeměpisných souřadnicích, nadmořské výšce, a o rychlosti pohybu. O jednoduchost a ovládání se stará uživatelské rozhraní Obsidian 2.0. Jedinečný režim Recoil Activated Video, který nabízí možnost nahrávání videa před i po výstřelu. Jednoduchý a pravděpodobně nejúčinnější nástroj k zachycení videa těsně po výstřelu. Odolnost vůči zpětnému rázu až do kalibrů 30-06, 8x57 JS, 300 Win Mag.

Snímače okolního prostředí:

ATN X-Sight 4K BuckHunter poskytuje průběžné informace o okolí a umístění zařízení ve 3. prostorové osy. Systém pracuje rychle a bezchybně za každých podmínek.

    3D Akcelerometr
    3D Magnetometr
    3D Gyroskop
    barometrický senzor
    Mikro řídící obvod

Digitální denní puškohled ATN X-Sight 4K BuckHunter 5-20x nabízí rozšířeně možnosti lovupočas celého dne. Balistické kalkulačky ještě nikdy nebyly tak snadné. Žádné další grafy, komplexní optické mřížky a kalkulačky, pro výpočet přesné střelby na dlouhou vzdálenost. ATN Obsidian balistická kalkulačka udělá vše za Vás. Zamiřte pomocí inteligentního měřiče vzdálenosti, zadejte rychlost a směr větru a jádro Obsidian se postará o vše ostatní. Životnost baterie je 18 hodin.

Technické parametry:

Životnost baterie 18 hod
Rozlišení videa HD 1080p 120fps
Rozlišení snímača 600 lp/mm
Displej HD Displej
Uživatelské rozhraní ATN Obsidian II
3D Gyrospok Áno
Dálkoměr Áno
voděodolnost  Áno 
Zorné pole
Oční reliéf 90 mm
Měnič obrazu ATN Obsidian IV Dual Core
Systém čoček F1:1.23, 50 mm
Zväčšenie 5-20x
Operační teploty -20 °C až 50 °C
Zdroj napájaní Zabudovaná lithiová baterie/externý zdroj ATN
Ostřící vzdálenost 10 m - do nekonečna
Rozměry 376×76x76 mm
Hmotnost 1,01 kg
Skladovací teploty -50 °C až 50 °C

Obsah balení:

  • Digitálny denný puškohľad ATN X-Sight 4K BuckHunter 5-20x
  • Návod k použití
  • záruční list
  • Ochranné pouzdro

Recenze produktu Puškohled ATN X-Sight 4K BuckHunter 5-20x

Hore