Pro profíky

Termovize Pulsar Quantum Lite XQ30V

Kategorie: Termovize
Je nám to líto, ale prodej skončil.
  • Bezhlučná kalibrace
  • Lehké a kompaktní tělo
  • 19 mm objektiv
  • Vysoká výdrž baterie
  • Nový grafický dálkoměr
  • Detekční vzdálenost lidské postavy až na 900 metrů

Na náš trh přichází novinka v oblasti termovizí Pulsar Quantum Lite. Termovize Pulsar nabízí mrazuvzdorný AMOLED displej a jádro s rozlišením 384x288 pixelů. Krásný čistý, ostrý, kontrastní, a plynulý obraz s novinkou od Pulsar v lehkém a kompaktním těle. Termovize nabízí množství špičkových technologií jako je například: tichá kalibrace, 7 barevných palet, video výstup nebo nový grafický dálkoměr. Jádro termovize má obnovovací frekvenci 50 Hz.

Termovize Pulsar Quantum Lite

Sedíte na posedu a myslíte si, že kolem vás žádná zvěř není, protože ji pouhým okem nevidíte. Ale jakmile se podíváte kolem sebe přes termovizi Pulsar, či přes den, nebo v noci, tak zjistíte, že jste se řádně mýlili. Budete se divit, kolik kusů zvěře se kolem vás nachází. Můžete se procházet nerovným terénem mimo ideální trasu za soumraku, před setměním nebo i za úplné tmy a vedle toho můžete objevovat noční zvířata, která si ostatní členové vaší skupiny nevšimli. Nebo můžete snadněji a rychleji objevit místo, kde se nachází postřelené zvíře. Použijte termovizi Pulsar, se kterou vás nepřekvapí lehká mlha, kouř nebo stopy prachu. Loveckou termovizi Pulsar Quantum Lite XQ30V tyto faktory nezastaví. Tato termokamera vám umožní pozorovat volně stojící zvěř ve vysoké trávě nebo částečně ukrytou v keřích i během dne

Režimy pozorování

Quantum XQ má přednastavené tři pozorovací režimy. Každý z režimu upravuje citlivost přístroje a parametry zobrazení obrazu tak, aby byl poskytnout nejlepší možný obraz v konkrétních pozorovacích podmínkách. Přednastavené režimy jsou následující: "City" (rozšířený kontrast), "les" (nízký kontrast) a "Identifikace" (zlepšení vykreslení detailů teplých předmětů).

Výborná detekční vzdálenost

Termovize Pulsar Quantum Lite XQ30V se může pyšnit opravdu obdivuhodnou detekční vzdáleností. Při člověku je to 900 m. Quantum XQ nabízí na výběr 7 barevných palet pro zobrazení obrazu. Standardní monochromatické zobrazení "hot white", dále "hot black" a barevné zvýraznění v různých barvách nejžhavějších a nejchladnějších objektů. Termovize se může pochlubit bleskurychlým startem a to pouze 2 sekundy od stisknutí tlačítka ON.

Odolné tělo, nízká hmotnost a ergonomický design

Pulsar termovize jsou kompaktní a extrémně odolné termovize. Tyto termokamery jsou ideální pro každého, protože je můžete vzít s sebou kamkoli a použít za všech okolností. Tělo je vyrobeno z odolných plastů přičemž je vyztuženo pomocí skelných vláken.

Dlouhá životnost baterie

Termovize je napájena pomoc 4 AA baterií 1,5V. K termovizí je možnost dokoupení externího napájení.

Technická specifikace:

Detektor (jádro): 384x288
Průměr objektivu: 19 mm
Zorné pole: 12,4° x 9,3°
Rozsah přiblížení:
2,5x - 10x
Digitální zoom: 2-4x
Startovací čas: pod 2 sekundy
Dálkoměr: Ano
Typ disleje:
AMOLED 640x480 pixelov
USB port: aktualizace softwaru
Obnovovací frekvence: 50 Hz
Zobrazovací režimy: teplá bílá / teplá černá / Režim teplá barevná (7 režimů zobrazování)
Hmotnost: 350 g
Rozměry: 200 x 86 x 59 mm
Napájaní: 4x AA batéria
Výdrž baterie: 6,5 hodín (běžné pozorováni)

Recenze produktu Termovize Pulsar Quantum Lite XQ30V

Hore