Vakuová balička potravin FoodSaver FFS006X | FOTOPASTI.cz

Vakuová balička potravin FoodSaver FFS006X

Kód produktu: FS-FFS006X
Dostupnost: Dostupný
7 539 Kč s DPH
  • Udržuje jídlo čerstvé a svěží
  • 2 těsnící úrovně v závislosti na vakuované potraviny: suchá nebo vlhká potravina
  • Intuitivní ovládání stiskem jednoho tlačítka
  • Automatické vakuování a svaření fólie
  • Snadné skladování
  • Ukazatel průběhu vakuování
  • Jednoduchý uzamykací mechanizmus

Systém vakuových baliček FoodSaver chrání čerstvost a nutriční hodnotu jídla, snižuje množství odpadu a pomáhá vám snížit výdaje na stravu. Těsnění jsou co nejvíce vzduchotěsné, aby se zabránilo vnikání kyslíku a vlhkosti do potravy.

Systém vakuového utěsnění FoodSaver FFS006X je instalován vertikálně a je vhodný pro kuchyňky všech velikostí s elegantním prostorově úsporným designem. S vakuovým těsnicím systémem FoodSaver FFS006X můžete snadno těsnit jídlo jediným dotykovým tlačítkem. Jednoduše vložte kapsa na potraviny do zásobníku v baličce FoodSaver a zavřete jej jednoduchým uzamykacím mechanismem. Zařízení automaticky odstraní vzduch z kapsy stiskem tlačítka. Na displeji můžete vidět, kdy bylo zahájeno vakuum. Sáček je pak automaticky zapečetěné teplem, aby se zachovala čerstvost. Přebytečná kapalina, která vystupuje během vakuového utěsnění, se shromažďuje ve sběrné misce.

Vakuovačkou FoodSaver používají profesionální silnou drážkovanou fólii, která umožňuje dokonalé odsátí vzduchu a vytvoření vzduchotěsného spoje. Při takto balených potravinách se prodlouží doba skladování v mrazničkách oproti klasickému balení z 6 měsíců na 2 - 3 roky (maso, zelenina, ovoce). V chladničce se prodlouží doba skladování z jednoho týdne na 6 měsíců. Kapsy ze speciální fólie lze umýt a opakovaně použít. Zmrazené potraviny se mohou v této fólii vařit, rozmrazovat a ohřívat v mikrovlnné troubě.

Udržujte své potraviny dlouho čerstvé a zabraňte tvorbě bakterií. Vakuované potraviny mají až několikanásobně delší dobu trvanlivosti než volně skladované potraviny. Proto nečekejte, pokud se vaše potraviny začnou kazit. Vakuová balička FoodSaver FFS006X je investice, která se vyplatí. Šetříte potravinami a v konečném důsledku šetříte i svými těžce vydělanými penězi. 

                                                                 

Technická specifikace:

Napětí: 220 V, 50 Hz
Příkon: 150 W
Rozměry: 44,7 x 27,7 x 20,6 cm
Hmotnost: 2,1 kg
Záruka: 2 roky

Příslušenství v balení:

3 x sáček o objemu 0.94l
3 × ZIP sáček o objemu 0,95 l
2 x sáček o objemu 3.78l
1 x role fólií 28 x 304 cm

Recenze produktu Vakuová balička potravin FoodSaver FFS006X

jana
Lepsia nez predchadzajuci model. Kupil som ako nahradu za V3840-I. Je kompaktna a hadicka na vakuovacie misky je praktickejsia. Tichsia pocas preadzky (aj ked dieta vedla nej neuspim). Pouzivam s miskami, kde si davam ovocie a hrozno. Funguje skvele. Vydrzia cerstve do dalsieho tyzdna. Tiez pouzivam na varenie sous-vide.
Laura

Dobra s mensimi slabostami.

Zvaruje fajn. Trochu tichsia v porovnani s ostatnymi znackami. Ale stale ma aj nejake minusy:
- kedze je mierne naklonena a vakuovanie je vyssie, nie je uplne pohodlne vakuovat "ploche" jedlo.
- vakuovaci proces sa neda zastavit a urobit zvar. Najskor musite stlacit tlacidlo "len zvaranie"
- manualne vakuovanie a zvaranie kedze sa obcas zastavi a otvori sa komora

Celkovo: skvely pomocnik ktory predcuje vsetky lacnejsie alebo cenovo podobne vakuovacky. SKVELY na domace pouzitie.

Hore