Vzduchovka NORICA Dead Eye 5,5 mm
Sleva 20%
Top kvalita

Vzduchovka NORICA Dead Eye 5,5 mm

Kód produktu: 111.25.102
Záruční doba: 2 roky
Dostupnost: Dostupný
5 303 Kč s DPH 6 629 Kč

Vzduchovka Norica Dead Eye má propracovaný agresivní desig připomínající skutečnou odstřelovací pušku. Inovovaná verze má hrubou hlaveň z eloxovaného hliníku. Pažba má weaver lištu na předpažbí, také na pistolové rukojeti a větranou gumovou patku. Celková hmotnost je 3 kg.

Hlaveň má délku 474 mm s povrchem z eloxovaného hliníku, což zajistí vyšší odolnost vůči rezivění a zvýšenou otěrovou vzdornost.

Pažba je plastová má nastavitelnou lícnici, pistolovou rukojeť a 2x picatiny rail na upevnění příslušenství. Na pistolové rukojeti a předpažbí je rybina, která zajišťuje jistější úchop . Pryžová ventilovaná patka je měkká a velmi pohodlná. Celkově je pažba odolná, nenáročná na údržbu a velmi pohodlná při cílení.

Automatická pojistka je umístěna velmi prakticky v lučíku a odjištění je pohodlné a rychlé.

Součástí balení není puškohled. Vzduchovka nemá mechanické mířidla, proto doporučujeme dokoupit puškohled z naší široké nabídky.

Parametry produktu:

Kalibr: 5,5 (.22)
Hmotnost: 3000 g
Délka hlavně: 474 mm
Celková délka: 1155 mm
Úsťová rychlost: 275 m/s
Energie: 16 J

Recenze produktu Vzduchovka NORICA Dead Eye 5,5 mm

Miloš
Zdokonalená vzduchovka na športové účely, ale tiež na likvidáciu škodcov, presnosť je vynikajúca, veľmi milo ma prekvapila. Jednoznačne doporučujem.
Robo
super hračka pre veľkých aj malých , vrelo odporúčam spoľahlivá
Stránky, na které se chystáte vstoupit jsou určeny pro odbornou veřejnost v oblasti zbraní a střeliva. Vstupem na ně prohlašujete, že jste držitelem zbrojního průkazu nebo zbrojní licence.

Hore